فعاليت ها و تمرينات جسماني سبب آن مي گردد كه سطوح برخي از هورمون ها در مقايسه با مقادير استراحت افزايش يا كاهش پيدا كنند. اگر چه اهميت فيزيولوژيكي بسياري از اين تغييرات در حال حاضر شناخته نشده؛ اين واقعيت كه آن ها حتي نسبت به فعاليت هاي ورزشي عكس العمل نشان مي دهند، خود كمال اهميت را دارد. يكي از بررسي هاي عالي و عميق روي اين موضوع توسط متي ور[1] به رشته تحرير در آمده است.
تأثير فعاليت عصبي سمپاتيك و كته كولامينها روي نورونهاي آوران اوليه[1]
در شرايط عادي، نورونهاي آوران اوليه نسبت به كته كولامينها حساسيتي نداشته و فعاليت آنها تحت تأثير جريان سمپاتيك قرار نميگيرد. با اين وجود در بعضي سندرمهاي درد نورماتيك مانند سندرمهاي درد موضعي پيچيده[2] (استيروفي سمپاتيك رفلكسي[3] و كوزاثري[4]) وضعيت تفاوت مينمايد. اين موضوع بر اساس مشاهدة باليني تأثير اعمال سمپاتوليتيك در تسكين درد در اين سندرمها ميباشد. در گزارش مطالعه صد سالة خود در سال 1967 به نحو بسيار برجستهاي خصوصيات باليني كوزالژي و تأثير ملاحظات سمپاتوليتيك را توصيف كرده است:
تروپونین ها اجزای تشکیل دهندۀ پروتئینی لازم ماهیچه های مخطط هستند و بر سه نوع می باشند: تروپونین c، تروپونین T و تروپونین I که هر سه به هم و به تروپومیوزین و متصل هستند.
تروپونین c در دو نوع قلبی و اسکلتی ساختار یکسانی دارد، اما تروپونین های قلبی، تروپونین T (CTnT) و تروپونین I (CTnI) نسبت به تروپونین های اسکلتی T وI محصول ژنهای متفاوتی هستند CTnTو CTnI توسط سیستم های immunoassay (اندازه گیری و شناسایی ماده ویژه بیولوژی) قابل اندازه گیری هستند. این سیستم ها از روشها (و لوازم آزمایشگاهی) کلیاتی به عنوان آزمایشهای متداولتر مانند آندسته از روشها و لوازم که برای هورمون محرک تیروئید (TSH) استفاده می شوند، بکار می برند.
این بدان معنی است که آزمایشگاه می تواند اندازه گیری ها را براحتی، به سرعت و به صورت 24 ساعته و هفت روز در هفته انجام دهد.
ویتامین( آ) که از جگر ماهی ها تهیه می شود .ویتامین آ که از جگر سیاه ماهی های آب شیرین حاصل می گردد منابع گیاهی ویتامین (آ) :(خرما-اسفناج-جعفری-زرده تخم مرغ-آلو بخارا-کرفس-کلم پیچ-هویچ-سیب زمینی-کدو حلوائئ-زردالو-هندوانه و هر نوع برگ سبز-قرمز و یا زرد بدست می آید) ویتامین(آ) درجگر سیاه ذخیره می شود ومقد ار آن در مبتلایان به قرحه-سفلیس-تورم شامه درونی قلب-اختلالات قلبی وعروقی وترمبورزسرخرگهای اکلیلی-تورم کلیه مزمن عفونت های کیسه صفرا- کم می شودو باید این کمبود بوسیله ی عصاره ویتامین مزبورویارژیم غذایی برطرف گردد. ویتامین(آ) درمواردنامبرده زیرتجویزمی شود: بیماری های روده-جگرسیاه-کلیه وبیماری قند-شب کوری(ولی نه درتمام شب کوریها)اکزوفتالمی و عفونت های پوست و بافتهای پوششی.زیادی این ویتامین در بدن نیز اثرات زیانبخشی دارد بهمین جهت خورن جگر سیاه روباه و خرس قطبی که از نظر ویتامین (آ)غنی هستند برای انسان زیان آور است.ویتامین(آ)برای سلامتی غشاء مخاطی چشم حلق و بینی و جهاز تنفسی وهاضمه لازم می باشد.
ظروف يكبار مصرف موجود در سطح جامعه از انواع مختلف مواد پليمري توليد شده و در صورتي كه توليد كنندگان و مصرف كنندگان اين ظروف از آگاهي لازم برخوردار باشند استفاده از آنها بلامانع مي باشد .
توليد كنندگان ظروف لازم است شرايط بهداشتي را رعايت نموده و از مواد اوليه مصرفي Food Grade در خط توليد استفاده نمايند و نير جنس ظروف را در كف ظرف با علامت اختصاري جهت تعيين نوع كاربرد براي مصرف كنندگان مشخص نمايند و مصرف كنندگان نيز بايد به نوع مصرف و كاربرد ظروف بر اساس علامت اختصاري درج شده بر روي آن توجه داشته باشند .