| شنبه 18 آذر 1402

پورتال جامع دلتا

تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران
دسترسی آسان به بخش های سایت
اختلال رفتاری خودزنی و گزارش نمونه مطالعه شده

فایل word قابل ویرایش

تعداد صفحات 33

به همراه نمونه، تست و تصاویر

منابع دارد

 

 

پرداخت و دانلود

  • اشتراک گذاری
جهت گیری هدف در انگیزش تحصیلی

مقدمه: در دهه گذشته، مطالعات در مورد اهداف موفقیت و جهت گیری های هدف موفقیت گسترش زیادی یافته اند (هوانگ ، 2011). محققان در سرتاسر دنیا مدل های نظری جدیدی را در مورد بعدگرایی اهداف موفقیت طراحی کرده اند (الیوت ، 2011)، پیشینه و بازده های آنها را مورد بررسی قرار داده اند (براتن ، 2008) و یا ثبات و نحوه تغییر آنها را نیز مورد بررسی قرار داده اند (تومینن ، 2012). کاربردهای تئوری هدف موفقیت در حوزه های آموزشی مختلف پدیدار شده از جمله آموزش سطح مقدماتی (پلی کرونی ، 2012)، سطح میانی (اسپارفلت ، 2007)، تحصیلات در سطح عالیه (بیپ ، 2012)، آموزش معلمان (نیچه ، 2013)، آموزش محل کار (گگن فرتنر ، 2011) و مربیگری ورزش قهرمانی (اسمیت ، 2009). از زمان تحقیقات پیشروی دویک  (1986) و نیکول  (1984)، اهداف موفقیت و جهت گیری های هدف موفقیت به شکلی گسترده  در مطالعات مختلف مورد بررسی قرار گرفته و در اکثر مجلات حوزه یادگیری مورد اشاره قرار گرفته اند. بنابراین تلاش برای جمع آوری یافته های فعلی توسط تیم‌های تحقیقی بین المللی در مورد اهداف و جهت گیری هدفمند به عنوان ابزاری برای کشف، بررسی و توسعه تئوری هدف موفقیت تاریخچه ای طولانی دارد.

  • اشتراک گذاری
روشهای پیشگیری از اضطراب امتحان

اضطراب امتحان

منظور از اضطراب نوعی حالت هیجانی ناخوشایند و مبهم است که با پریشانی، وحشت، هراس، تپش قلب، تعرق، سردرد، تکرر ادرار و تشویش همراه است، اما امتحان از نظر تعریفی می توان گفت نوعی ارزشیابی است که طبق اصول معینی انجام می گیرد و وسیله ای است برای توصیف و اندازه گیری تغییر رفتار دانش آموزان در جهت اهداف آموزش و پرورش و کمک به بهبود یادگیری آن ها.

برخی از دانش آموزان در هنگام امتحان دچار تشویش شدید می شوند و ضربان قلبشان تند می زند، دست هایشان می لرزد، عرق می کنند و احساس می کنند که ذهنشان خالی شده است. وقتی که سوالات امتحانی را می خوانند احساس می کنند گیج شده اند و منظور سوال را متوجه نمی شوند و احساس می کنند که همه آن چیزهایی را که خوانده بودند فراموش کرده اند در نهایت بعد از این که فشار زیادی به ذهن خود می آورند یا سوال را بدون پاسخ رها می کنند و یا پاسخ بی ربط و نادرستی می نویسند. در این جا آن ها به اهمیت امتحان و عدم موفقیت خود می اندیشند و همین افکار اضطراب آنان را بیشتر می کند.

  • اشتراک گذاری

مطالعات انجام شده در ارتباط با آسيب هاي اجتماعي، عوامل زير را منشاء بسياري از انحرافات اجتماعي قلمداد نموده اند. در اين بخش هر يك از عوامل به اجمال مورد بررسي قرار مي گيرد:

نابرابري هاي اقتصادي و اجتماعي 

اختلافات طبقاتي هر جامعه، افراد را در موقعيت هايي قرار مي دهند كه نمي توانند نقش هاي اجتماعي مناسب خود را بيابند و موجب اختلاف در هنجارهاي اجتماعي مي شود. در نتيجه، ستيزه هنجارهاي اجتماعي، تفاوت معيارها را به وجود مي آورد و عدم تعهد به معيارها و ترديد در اصالت آنها، عدم پايبندي به قوانين را ايجاد مي كند كه اين به نوبه خود تضادهاي اجتماعي را افزايش مي دهد. درون اين تضاد، كشش به سمت انحرافات اجتماعي وجود دارد. 

فقر مادي خانواده

در مطالعات علمي نشان داده شده است كه فقر مبنا و اساس انحرافات اجتماعي است. از آن جايي كه بيشتر مجرمين، معتادين به مواد مخدر و الكل، مبتلايان به امراض رواني و اشخاصي كه اقدام به خودكشي مي نمايند، از طبقات پايين اجتماعي بوده اند در عصر حاضر از فقر به عنوان عامل عمده انحرافات اخلاقي ياد شده است. ارتكاب جرائم طبقات فقير از شكافي كه بين خواسته هاي جوانان آن طبقه با آن چه كه در دسترس آنهاست، سرچشمه مي گيرد. عمده ترين علت انحرافات اخلاقي طبقه فقير نتيجه فشارهاي حاصله از شكست در رسيدن به هدف هاي معين است.

  • اشتراک گذاری
مقاله در مورد رويکرد توافق ذهني

همانگونه که ذکر آن رفت يکي از رويکردهاي اصلي پرورش اخلاقي به نام رويکرد همساني يا توافق ذهني ريشه در افکار اخلاقي کانت دارد که سردمدار اصلي و معاصر آن «لارنس کلرگ»است که پرورش اخلاقي به ويژه از نظر «روش شناسي »  مديون آن است.

الف)پرورش اخلاقي مبتني بر اصول و قواعد:

در پرورش اخلاقي مشتق از همساني يا توافق ذهني ،پرورش بر بمناي شماري از قواعد اخلاقي است که ماهيتاً مطلق و غير قابل تغيير است. به اين اعتبار کانت و پيروان او در پرورش اخلاقي «مطلق نگر»  ناميده مي شوند. کولبرگ نيز متاثر از اين نظام اخلاقي در بررسي اخلاق روش رشدي شناختي  را پيشنهاد کرده است که به ترتيب از اخلاق دگر پيروي به  جانب اخلاق «خود پيروي»  که فرد طي سه سطح و شش مرحله تحول اخلاقي،به ترتيب اين مراحل را پشت سر مي گذارد و در بالاترين حد رشد ،به صدور احکام اخلاقي بر اساس قوانين مطلق و جسماني از طرف فرد منجر مي گردد.(کولبرگ،1984)

در اين شيوه از پرورش اخلاقي که متاثر از رويکرد توافق ذهني است ،برانگيختن تفارض هاي اخلاق مرتبط با موقعيت هاي زندگي ،ارائه شيوه هاي تفکر مربوط به مراحل بالاتر تحول اخلاقي ،توجه شاگردان به نارسايي ها و نقايص تفکر خود،از روشهاي متعارف آموزش اخلاقي به شيوه رشدي-شناختي کلبرگ است. 

  • اشتراک گذاری
تبلیغات
ارز دیجیتال
موضوعات
تبلیغات
کسب درآمد اینترنتی
تبلیغات متنی
تمامی این سایت متعلق به شماست